1

Onderwerp: chipolata?

iemand wil van mij een taart met chipolata. Nu gebruik ik niet graag slagroom maar liever als basis botercreme. Ik keek bij de recepten hier en zag dat er alcohol in zit, weet iemand of het ook anders kan?

Mariskawww.hetzoetefeest.nl www.hetzoetefeest.hyves.nl voor taarten,workshops en verkoop op afspraak van materialen en ingrediënten vlakbij leidsehage

2

Re: chipolata?

Je zou misschien de chipolata pudding van Mona kunnen gebruiken (moet ook in de koelkast hoor).
In chipolata hoort eigenlijk slagroom en marasquin (alcohol ;)), anders is het geen chipolata, maar heb ook een keer iets bij benadering gemaakt van botercreme met bigarreaux en marasquin door de botercreme (met mix).

Mijn website: Presentaart

3

Re: chipolata?

Ik gebruik altijd de chipolata van Mona en iedereen vind het altijd heerlijk.
Eronder doe ik altijd een laagje Lemoncurd, prima combi.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

4

Re: chipolata?

Maar zet je dan de taart weer in de koelkast of op van die vrieselementen?

Mariskawww.hetzoetefeest.nl www.hetzoetefeest.hyves.nl voor taarten,workshops en verkoop op afspraak van materialen en ingrediënten vlakbij leidsehage