Onderwerp: marsepein of fondant ??
als je net begint met bakken en fr
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » marsepein of fondant ??
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
als je net begint met bakken en fr
Marsepein verwerkt vele malen beter en makkelijker dan fondant. Ook is het eindresultaat mooier.
En het allerbelangrijkste vergeet ik nog zeg: marsepein smaakt 100 keer lekkerder dan fondant!
okeej dank je wel
(ik ben gek op marsepein en das geen zwangerschapskwaaltje hihi)
Marsepein is veel lekkerder en werkt veel beter ook. Fondant wordt snel droog, stinkt en is niet lekker.
Fondant is veeeeeeeeeeel lekkerder, maar marsepein werkt als je nog nooit hebt gedecoreerd wel makkelijker. Fondant kleurt wel fijner. Vind ik Oh en het eindresultaat vind ik mooier met fondant, als je het mooi strak kan dan. 't Is gladder van structuur en daarom [dus] mooier. IMHO.
Hey Marianne, waar staat die H voor
Holy???
ik ben pas net begonnen en vind marsepijn fijner om mee te werken. fondant gebruik ik alleen maar als ik iets wit wil hebben of voor kleine docraties.
ik denk dat het vooral een kwestie van uitproberen is wat je fijner vind.
Hey Marianne, waar staat die H voor
Holy???
Ik gok Honest
Humble
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » marsepein of fondant ??
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.