1

Onderwerp: voetbalveld cake

Ik had mijn zoon die trainer is om een voetbalveldcake te bakken.Ik begon met 160gr dan 170gr en 180ge tot 45min, ze zaag er goed uit ,ik deed dan iets dommaar dat redde mij juist.Ze brak in twee en ik zag dat ze binnenin nog brij was !!!Het is die voetbalveldvorm van de webshop,ik raag me af of ik die t°anders moet regelen?

2

Re: voetbalveld cake

Het was dan nog niet goed gaar. 45 Minuten vind ik ook best kort voor zo'n grote vorm. Je kan je cake/biscuit testen door er een prikker in de steken. Komt die er droog uit, dan is het gaar. Zo niet, dan nog even langer. Ook moet het terugveren als ie gaar is, wanneer je er even op duwt.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: voetbalveld cake

Je kunt het ook met een heatingcore proberen. En inprikken met een sateprikker of een breipen is onmisbaar.

En als niets anders werkt, glazuren we het met chocolade...