1

Onderwerp: vulling-advies gevraagd!

A.s dond ga ik een taart opbouwen met vanillecake (gemaakt volgens Peggy Porschen)
maar hij wordt pas zondag gegeten en moet dus dond avond helemaal af zijn!

Wat adviseren jullie om nu voor een vullingen te gaan gebruiken?!?

Hij is voor een meisje van 5 dus zal ook door kinderen genuttigd worden en ik bekleed hem met merinque botercreme en fondant.....

(heb geen mogelijkheid tot invriezen :( )

laag jam en laag banketbakkersroom??

Vast bedankt he ;)

Groetjes, Marleen

2

Re: vulling-advies gevraagd!

Banketbakkersroom vind ik ook wel lang tot zondag, misschien gewoon botercreme, die van mij zijn daar, samen met een laag jam, dol op!!!!

Op zoek naar leuke hebbedingetjes, kijk eens op mijn site! Cakes by Bien heeft ook een FB pagina, zo ben je altijd op de hoogte!

3 Laatst bewerkt door evamaria (24-06-2008 18:20)

Re: vulling-advies gevraagd!

ja botercreme met laag jam lijkt me de beste optie.

als je botercreme saai vindt misschien met behulp van sanaroma oplukken :P

of chocolade pasta...! (door de botercreme)

Re: vulling-advies gevraagd!

Ah helder dan doe ik dat! En dan doe ik mooi jam door de lekkere botercreme :P

Groetjes, Marleen