1

Onderwerp: Mandarijntjes op de banketbakkersroom

ik heb even een vraag over de mandarijntjes die sommigen gebruiken.

Ik heb ze vorige keer geprobeerd, maar wist niet of ik ze even door de blender moest doen of gewoon zo erop leggen (is dat niet te nat ??????)
Toen ik ze even gepureerd had bleef er natuurlijk niet veel over, maar dat beetje heb ik wel verspreid over de banketbakkersroom.

Hoe doen juliie dit nou ?? 

Vanavond moet ik aan de bak want Bram wordt morgen 3 jaar..............
De vrachtwagen is al uitgesneden en ook een afbeelding van clifford de grote rode hond ligt klaar voor op het taartje voor de leidsters van het kinderdagverblijf

2

Re: Mandarijntjes op de banketbakkersroom

Hoi Marleen,

Ik laat altijd alle vocht uit het blikje lopen en leg de manderijntjes altijd nog even op keukenpapier. Ik maak dan de gele room met iets minder melk en daar roer ik de manderijntjes gewoon heel doorheen. Dan een paar scheppen botercreme er bij en je hebt een heerlijk prutje ;)

Je kan ook je manderijntjes eerst op je taart leggen en daarover je botercreme mengsel. Ik spuit trouwens altijd even een dijkje van botercreme voordat ik het mengsel erop doe, voor het geval er toch lekkage optreedt. :D

Succes vanavond met je taart en alvast gefeliciteerd !!!

Groetjes,
Wietske

Groetjes, Wietske
Al mijn foto's zijn te zien op http://felicitaartjes-wietske.mijnalbums.nl/

3

Re: Mandarijntjes op de banketbakkersroom

ok helmaal duidelijk, ik ga aan de slag