1

Onderwerp: after eight taart

Eerst bak je een chocoladebiscuit die je vult met het volgende mengsel:

- 600 ml melk
- 30 gr. maizena
- paar theelepels mintaroma (afhankelijk van de soort, je kan redelijk grote, goedkope flesjes kopen bij de Super de Boer, bij de toko hebben ze het ook vaak, en Wilton heeft het ook in het aroma setje, ik heb die van de Super gebruikt, ongeveer 4 theelepels, je ruikt vanzelf wel of het te weinig is of goed).
- 50 gram pure chocola

Een paar lepels melk bij de maizena doen en er een papje van roeren. De rest van de melk in een pannetje aan de kook brengen, zodra het kookt voeg je het papje toe en blijf roeren tot het bindt (zachtjes doorkoken, goed roeren tegen het aanbranden), het moet ongeveer zo dik worden als vla of iets dunner, want als het afkoelt wordt het ook nog dikker.
Haal de pan van het vuur en voeg de mintaroma toe er roer het erdoor. Het moet redelijk sterk naar mint ruiken.
Als het is afgekoeld er stukjes chocola door doen, of after eight chocolaatjes versnipperen. Je kan ook een laagje chocola tussen de taart doen natuurlijk.

Ik had ook nog mintaroma door de botercreme gedaan om het compleet te maken.

Mijn website: Presentaart

2

Re: after eight taart

JAMMM JAMMM. LEKKER. Dat is er een om te onthouden.
Hij staat al bij mijn favorieten.
Antoinette

Pluk de dag!