Onderwerp: vraagje over marsepein over de taart
Als eerste bedankt voor de snelle levering van het marsepein, mooie kleuren ook!
Nu mijn vraag...ik ga dus gewoon een ronde cake bakken (hoef ik ook niet van die dikke stukken uit de taart te snijden), maar moet ik dan op de bovenste laag iets van jam doen? En dan daar het marsepein overheen? En is het 't beste om abrikozenjam te nemen, of kan dat dan ook aarbeien jam zijn, of wat ik in gedachten heb, verse (gepureerde) aardbeien?? De marsepein die op de taart komt is oranje....en ik neem aan dat de laag ook niet te dik moet zijn (marsepein), maar ook weer niet te dun...
En hoe kan ik het beste snijden, met een groot broodmes? Ik vind het best eng om 2 lagen te doen, dus ik wil 1 laag doen, maar dan kan je alleen botercreme of jam doen, of kan je ook eerst botercreme en dan jam (aardbeien puree) erop doen?
En ik kan eventueel ook een kant en klare cake toch nemen??
Groetjes Bernice