1

Onderwerp: Wat doe ik fout?

Ik heb voor de eerste keer een taart gebakken met de kant en klare biscuitmix waar alleen water en eieren bij moet.
De taart blijft aan de taartdoos plakken en is wat klef, tevens loopt het fondant uit.
Ik heb de taart in de koelkast staan. Wat heb ik niet goed gedaan?

2

Re: Wat doe ik fout?

Als de taart wat klef is denk ik dat je hem wat langer in de oven moet zetten. Bij mij was het ook even uittesten hoe het in mijn oven zou gaan, maar ik heb nu de ideale baktijd. Bij mij moet een taart van 26 cm ongeveer 40/45 minuten bakken op 175 graden.

Dat het fondant uitloopt kan te maken hebben met dat je koelkast te koud staat.

3

Re: Wat doe ik fout?

Fondant op een taart en dan in de koelkast, is mij verteld dat dat niet kan. Want dan gaat je fondant smelten.
Misschien kapsel niet gaar?

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.