1

Onderwerp: ganache met mokka?

Iemand vraagt om ganache met mokkasmaak. Is dat mogelijk of maak ik dan apart botercreme mokka. En smaakt het wel bij elkaar ? Ik heb echt geen idee?

Mariskawww.hetzoetefeest.nl www.hetzoetefeest.hyves.nl voor taarten,workshops en verkoop op afspraak van materialen en ingrediënten vlakbij leidsehage

2

Re: ganache met mokka?

je kan in je ganache altijd koffie extract doen.
een andere mogelijkheid is om bc mokka onder je ganache te smeren.

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

3

Re: ganache met mokka?

Met koffieextract bedoel je oploskoffie met water denk ik. In welke verouding dan ongeveer?

Mariskawww.hetzoetefeest.nl www.hetzoetefeest.hyves.nl voor taarten,workshops en verkoop op afspraak van materialen en ingrediënten vlakbij leidsehage

4

Re: ganache met mokka?

eigenlijk bedoel ik met koffie extract koffie extract, je kan dit in speciale bakkerszaken kopen, maar ik denk dat veel oploskoffie door de room roeren.

volgens kan je best oploskoffie door de room doen en dan telkens proeven en er van uitgaan dat je het toch echt wel goed moet proeven want de chocolade vermindert de smaak.

verhoudingen? ik zou op 200 ml room en 200 gr chocolade iets van twee koffielepeltjes nemen...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!