1

Onderwerp: Al 6 keer een krater in mijn chocoladetaart

Beste lezers,

Ik probeer voor mijn dochter haar 4e verjaardag (is reeds al voorbij :-( ) een lekkere chocoladetaart te bakken maar het is is al 6 keer mislukt.

Tijdens het bakken (150 graden) zakt hij onder zijn eigengewicht in elkaar en verandert in treurige chocolade krater (zie foto)!

Hoe kan dat toch steeds?

Heeft iemand enige suggesties?
https://i.postimg.cc/bScj53k1/choco.jpg

2

Re: Al 6 keer een krater in mijn chocoladetaart

Gebeurt dit al tijdens het bakken? Want inzakken betekent niet gaar... Blijkbaar rijst het dan niet goed genoeg. Misschien juist iets hoger (qua temperatuur) bakken?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

Re: Al 6 keer een krater in mijn chocoladetaart

Beetje late reactie maar lijkt op te weinig bloem.

Als je zondigt zondig dan lekker