1

Onderwerp: afsmeren met?

https://i.postimg.cc/5QHFdqgT/received-601596593694626.jpg
hallo allemaal
ik ga een soort gelijke taart maken als deze op de foto
nu is mijn vraag.
kan ik de taart gewoon afsmeren met botetcreme of met enchanted cream. de roosjes spuit ik er op met enchanted cream

wie kan mij helpen
alvast bedankt!
groeties Monique

2

Re: afsmeren met?

Geen idee of ec stevig genoeg is om roosjes te spuiten?

Maar als je gaat spuiten met ec, zou ik ook afsmeren met ec.
Als je gaat spuiten met botercreme, dan zou ik ook afsmeren met botercreme.

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

3

Re: afsmeren met?

Ik zou voor de ec gaan. Deze spuit mooiere rozetten, blijft stevig, kleurt makkelijk en is niet zo zwaar als bc.

4

Re: afsmeren met?

Ik zou afsmeren met EC en spuiten met EC, evt. 1:1, dat is wat steviger (dus ipv 150gr mix/200ml vocht, 150gr mix en 150ml vocht. Mijn voorkeur gaat (altijd) uit naar slagroom ;) )

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag