Onderwerp: EERSTE taart! HELP!
Goedenmiddag,
Zojuist al mijn spullen besteld om deze week mijn eerste taart te gaan maken!
Zit nog met wat vraagjes...
kan ik de taart in twee delen maken? Dag 1: bakken (bescuitmix), vullen (botercreme/jam) en bekleden (fondant) en dan dag 2: decoreren?
Zoja hoe bewaar ik de gevulde, afgemeerde en (evt) bekleden taart? In of buiten koeling? Afgedekt of niet?
En het liefst maak ik mijn boetseer beertje al van te voren. Hoe bewaar ik deze het best (in of buiten koeling of vriezer?) of moet dat echt a la minuut ?
Ook heb ik gehoord dat je tylose moet toevoegen aan het fondant om het steviger te maken. Is dit echt nodig bij een beertje? En evt tips ervoor?
Misschien leg ik de lat wel erg hoog voor Mn eerste taartje maar wil zo graag gelijk een mooie maken
Alvast bedankt! Groetjes deze onervaren beginneling