1

Onderwerp: Koekjes bakken en versieren met allergieën

Hi!

Voor mijn zusje haar babyshower wil ik wat koekjes bakken. Nu is er iemand met allergieën: noten, pinda’s, soja, lactose, schaal en schelpdieren.

Kan ik dan gewoon fondant/royal icing gebruiken om de koekjes te versieren. En welk recept koekjes is allergie proof voor deze dame?

Bedankt !!

2

Re: Koekjes bakken en versieren met allergieën

Royal icing maak je van suiker, eiwit(poeder) en water, dus dat lijkt mij geen probleem. Als je de koekjes maakt van lactosevrije boter, mag diegene ze ook hebben. Veel succes ermee!

Tieneke

3

Re: Koekjes bakken en versieren met allergieën

Ik zou wel informeren naar de mate van allergie, want zeker noten en pinda's vind ik een beetje enge allergie om voor anderen te bakken, ivm sporen.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag