Onderwerp: Woezel & Pip
Deze Woezel en Pip taart toch een beetje december droog gemaakt met de gouden dots en het gouden strikje.
Koemelkvrij, toch blijf ik de biscuit dan altijd wat kruimelig en grof vinden qua structuur. Iemand daar tips voor?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Woezel & Pip
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Deze Woezel en Pip taart toch een beetje december droog gemaakt met de gouden dots en het gouden strikje.
Koemelkvrij, toch blijf ik de biscuit dan altijd wat kruimelig en grof vinden qua structuur. Iemand daar tips voor?
Schattige taart!!
Super lieve taart en mooi strak
Ah deze is ook leuk! Ik maak vaak het biscuit van lady Sharon, hier op de site, dat is niet droog vind ik. Of misschien toch net een fractie korter bakken? Of evt tremperen? In de meeste biscuitrecepten zit geen melk, alleen als je een mix pakt, een recept met deels maïzena is dacht ik ook wat fijner van structuur.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Woezel & Pip
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.