Onderwerp: Double Barrel Fashion Cake
Hier kan ik 'm wel al laten zien:
Voor Mandy mocht ik deze Double Barrel Fashion Drip maken. Ze houdt erg van chocolade, dus de keuze voor een drip was snel gemaakt. Totale hoogte is 16cm (exclusief de onderborden). Hij is gevuld met chocoladecrème en kersenvlaai. De biscuitbodems heb ik getrempeerd met een siroop van amaretto. De taart is afgesmeerd met vanillecrème. De drip is een ganache van pure chocolade met een vleugje amaretto. De decoraties zijn van fondant, wat Maltezers, choco crispies en nougat-blokjes als finishing touch.
Ik vond dit een heel leuke taart om te maken....alleen baalde ik van mijn ganache, had net iets te lang gewacht waardoor die iets minder mooi dripte.... En eigenlijk had ik voor deze taart zo'n High Heel mold willen hebben voor een hoge hak schoen (maar ja, die is zo duur )....iets voor mijn verlanglijstje
Bedankt voor het kijken!
Bianca's bakery