1

Onderwerp: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

http://www.craftyblog.nl/wp-content/uploads/2017/06/2017-06-23_12.37.43.jpg

In deze leuke video laat ik jullie zien hoe je zelf een fondant paard voor op een taart boetseerd. Zie ook de pictorial hieronder. Ik zelf gebruik fondant met tylose voor de stevigheid en snellere uithard tijd.
Hier de yt video.
https://youtu.be/NhRDu3ZA3x8

http://www.craftyblog.nl/wp-content/uploads/2017/06/horse.jpg

2

Re: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

Mag ik je een tip geven?
Je ziet nu, vooral bij de poten, dat je fondant erg scheurd.
Gebruik je misschien teveel tylose poeder? En kneed je het wel lang genoeg door? Ik zou daar even wat mee experimenteren, dan scheurd je fondant minder en ziet het er nóg professioneler uit :)

3

Re: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

Willeke87 schreef:

Mag ik je een tip geven?
Je ziet nu, vooral bij de poten, dat je fondant erg scheurd.
Gebruik je misschien teveel tylose poeder? En kneed je het wel lang genoeg door? Ik zou daar even wat mee experimenteren, dan scheurd je fondant minder en ziet het er nóg professioneler uit :)

Ow nee, het was toen 30 graden en mijn crisco en glycerine waren op, die meng ik normaal erdoor, vandaar dat hij scheurde. :)

4

Re: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

Leuk =D

Dank je wel voor het delen :)

5

Re: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

Wat leuk!!

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: (HOW TO) Hoe Boetseer je een Paarden Taart topper?

Schattig!!!