Onderwerp: Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Ik had hem laatst ook al gemaakt maar hij is zo ontzettend lekker dat ik hem ook heb gemaakt voor mijn bakvriendinnen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik had hem laatst ook al gemaakt maar hij is zo ontzettend lekker dat ik hem ook heb gemaakt voor mijn bakvriendinnen
Wauw, wat ontzettend mooi!!!!
Groetjes Vonn
Ja, hij ziet er ook echt zó heerlijk uit!! En mooi
Dankjewel, weer erg lief van jullie
Wauw! Als je hier geen honger van krijgt! Wat ziet dit er weer ongelooflijk lekker uit! Love it!
Wauw! Als je hier geen honger van krijgt! Wat ziet dit er weer ongelooflijk lekker uit! Love it!
Dankjewel en ja deze was ook erg lekker en fris
Oh dat lijkt me zooo onwijs lekker!!
Dankjewel allemaal en hier weer even het recept
Bavarois met Limoen en Aardbei
Voor de bodem bak ik een cake.
Voor de vulling:
250 gram kwark
250 gram slagroom
8 blaadjes gelatine
120 gram suiker
250 gram aardbeien
3 limoenen
Klop de slagroom lobbig en zet koel weg.
Pers de limoenen uiten doe het sap houd twee eetlepels achter samen met de 60 gram suiker in een pannetje.
Maak ook 200 gram aardbeien schoon en purrer deze met een staafmixer en ook dit met 60 gram suiker in een pannetje doen.
Week 5 blaadjes gelaine in koud water, verwarm de aardbeienpuree tot deze goed warm is maar het hoeft niet te koken.
Knijp het overtollige water uit de gelatine blaadjes en doe het bij de warme aardbeienpuree tot deze is opgelost en doe 2 eetlepels limoensap bij de àardbeienpuree.
Roer de 125 gram kwark los en doe dat bij de aardbeienpuree, spatel daarna 125 gram van de lobbige slagroom toe en spatel ook deze erdoor.
Doe dit in de vorm en als je de witte eerst wil dan draai je het om.
wanneer de aardbeienkwark stevig is kan je het limmoenmengsel erbij doen.
week 3 blaadjes gelatine in koud water en verwarm de limoen met de suiker.
Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatine erbij tot deze is opgelost.
Spatel de kwark er doorheen en daarna de slagroom en verdeel het over de aardbeienlaag.
Zet in de koeling voor 4 uur maar liever een hele nacht en decoreer met aardbei.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taarten Parade » Aardbeien-Limoen Bavarois op cake.
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.