1

Onderwerp: even een vraagje over mousse

ik heb even een vraagje over de mona mousse

ik lees veel over dat soort mousse die als vulling in de taart gaan, nou mijn vraag is de mousse stevg genoeg of moet er nog iets in verwerkt worden zoals gelatine of iets dergelijks......
of kun je dat gewoon zo op de taart doen.

een vraag van een beginneling :-)

2

Re: even een vraagje over mousse

De puddingen die ik tot nu toe gebruikt heb zijn er gewoon zo tussen gegaan.

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

3

Re: even een vraagje over mousse

Hier hetzelfde.. Ik gebruik sowieso nooit gelatine aangezien ik vegetari

Blackadder: "They do say that verbal insults hurt more than physical pain. They are, of course, wrong, as you will soon discover when I stick this toasting fork into your head."

4

Re: even een vraagje over mousse

Sir Kneighf, je kan toch ook Agar-Agar gebruiken als je vegetarier bent?
Ik koop dat bij natuur/reformzaken en zag het ook bij de Toko..werkt goed hoor!
Ik gebruik het omdat mijn dochter niet tegen gelatine kan!

5

Re: even een vraagje over mousse

oke dank je wel, dan ga ik het gewoon proberen,

sir, even misschien een stomme vraag maar waarom zou je niet gelatine gebruiken, zit daar iets dierlijks in dan? als het zo is heb ik het nooit geweten eerlijk gezegd.

en een dijkje spuiten waarmee dan, tja allemaal van die beginneling vragen he :-)

groetjes diana