1

Onderwerp: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Heb een tijd niet gebakken, ben er een beetje uit.
Nu wil ik morgen weer eens een taart bakken (samen met m'n dochter).

Vandaag wordt de vulling al gemaakt.
Maar kan de botercreme en de spiegelganache (mirror glaze)  vandaag ook al gemaakt worden of is het morgen met de taart in elkaar zetten dan te hard om te gebruiken?

Alvast bedankt

2

Re: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Botercreme kun je prima vooraf maken hoor, wel goed op kamertemperatuur laten komen voor je gaat vullen/afsmeren, anders is het inderdaad te hard. Of gewoon voor 1 nachtje op je aanrecht laten staan, kan prima hoor.
Ik hoop dat iemand anders je kan helpen met de mirror glaze, want dat heb ik zelf ook nog nooit gedaan...

Tieneke

3

Re: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Dank je wel tieneke.
Denk dat ik dan straks de botercreme vast maak, anders wordt het morgen erg veel.

4

Re: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Dank je wel tieneke.
Denk dat ik dan straks de botercreme vast maak, anders wordt het morgen erg veel.

5

Re: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Dank je wel tieneke.
Denk dat ik dan straks de botercreme vast maak, anders wordt het morgen erg veel.

6

Re: Botercreme en spiegelganache van te voren maken?

Dank je wel tieneke.
Denk dat ik dan straks de botercreme vast maak, anders wordt het morgen erg veel.