1

Onderwerp: Glucosestroop wordt keihard...

Hoi! Ben ik weer. Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar niet gevonden wat ik zocht... Ik heb geprobeerd zelf glucosestroop te maken (100 gram druivensuiker en 100 ml water), tijdens het koken wordt het niet stroperig. Erna wel maar het wordt dan ook keihard! Dus niet meer te gebruiken...
Heeft er iemand een tip voor me? Ik gebruik de druivensuiker van Zonnatura.

Alvast bedankt!

2

Re: Glucosestroop wordt keihard...

heb echt geen idee maar misschien heb je het net te lang in laten dikken?? :think:  :think:

3

Re: Glucosestroop wordt keihard...

Denk dat het eraan ligt dat ik de stroop niet heb laten doorkoken totdat het stroop werd... Las ergens dat het best een tijdje kan duren voor het indikt, dus volgende keer maar een beroep doen op mijn geduld haha!

4

Re: Glucosestroop wordt keihard...

Ik gebruik glucosesgroop van de toko, vind het anders teveel gedoe en fles van liter kost nog geen 3 euro,

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda