1

Onderwerp: Bebogeen en Nutella.

Ik heb net wel een beetje rond gekeken maar was niet helemaal tevreden met wat ik vond. Misschien zoek ik gewoon niet goed!

Waar kan ik de bebogeen het beste mee mengen als ik er een taart mee wil vullen die wordt bedekt met marzepein? En waar kan ik de andere laag het beste mee vullen?

En wat combineerd goed met de nutallabotercreme?

2

Re: Bebogeen en Nutella.

Bebogeen vind ik persoonlijk helemaal niet lekker..beetje chemisch smaakje ;-) Maar smaken verschillen gelukkig !

Nutella botercreme deed het bij mij heel goed in de chocoladetaart en de andere laag een dusn laagje pure (gesmolten) chocolade met abricozenjam

Groetjes NIcole

3

Re: Bebogeen en Nutella.

bebogeen en nutella zijn bijelkaar ook lekker! Ik gebruik wel eens bebogeen in mijn botercr

4

Re: Bebogeen en Nutella.

Evelien schreef:

bebogeen


wat is dit?

onwetende katleen

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

5

Re: Bebogeen en Nutella.

Bebogeen is een soort caramelpasta voor op brood.

6

Re: Bebogeen en Nutella.

karamelpasta voor op de boterham. Maar dus ook heel lekker door de botercreme of als bonbonvulling!! :D

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

7

Re: Bebogeen en Nutella.

hihi, nu weet je het dubbel ;)

If life gives you lemons, make lemoncurd.