1

Onderwerp: bonbonbloc recept forum

Ik ga een taart maken met deze vulling maar vraag mij af of ik hiermee ook kan afsmeren?   Ik heb hier een oud topic over gevonden (uit 2010) en toen waren de meningen nogal verdeeld.

Hebben jullie hiermee al afgesmeerd of maak ik best ook een beetje ganache?  Het principe is hetzelfde: chocolade en room maar de samenstelling is toch anders  :think:

Iemand ervaring mee?

Re: bonbonbloc recept forum

Ik heb er eens een keer mee afgesmeerd maar je kan beter ganache maken. Steviger en ik vond de smaak van de hazelnootvulling niet sterk, de chocolade proefde je er boven uit. Maar ja, verschillende mensen, verschillende ervaringen.....  :)

Groetjes Kirsten

3

Re: bonbonbloc recept forum

Bedankt bakmijntaart voor je reactie.  Ik ga gewoon ganache maken om de buitenkant mee af te smeren en de bonbonbloc enkel als vulling gebruiken.

Ik moet nog proeven, het is de eerste keer dat ik de vulling maak maar ik ben gek op chocolade dus dat komt wel goed  *D