1

Onderwerp: eetbare kant

Hallo

Nou heb ik verschillende maltjes besteld voor het maken van de kant.....alleen nu zit ik met de vraag welk spul ik erbij gebruiken moet.

Is het zo ie zo fijn spul om mee te werken? Moet ik het eerder uitproberen of gaat t gelijk goed?

2

Re: eetbare kant

Heb wel even moeten oefenen het heel uit de mal te krijgen. Gebruik de pasta van Claire Bowen. Hoe vaker je het hebt gebruikt hoe meer je de pasta zal verdunnen, dunner kant is flexibeler maar scheurt ook sneller.

Re: eetbare kant

Ik heb Cake Lace ; werkt echt heel makkelijk, maar je moet wel 2 lagen aanbrengen in de mat anders droogt het "hol"op (het krimpt behoorlijk bij t drogen.
Ik heb het ook wel vaker zelf gemaakt (recept Mjam taart), die is echt superstevig...alleen wat minder lekker :(....

4

Re: eetbare kant

Ik gebruik Cake Lace. Geweldig spul! Zoals Koekjevaneigendeeg al zegt: wel twee lagen aanbrengen. Op de facebookgroep Taarten en Cupcakes staat een recept wat ik ooit heb gevonden op een amerikaanse site. Dit werkt ook goed.

5

Re: eetbare kant

Kun je witte mix gewoon kleuren met kleurstoffen of....?

Neem eens een kijkje in mijn verkoop topic.
Niet meer actief als taartenbakster maar wel als forumlid.

Re: eetbare kant

lisavd schreef:

Kun je witte mix gewoon kleuren met kleurstoffen of....?

ja hoor, kleuren worden alleen iets minder fel