1

Onderwerp: Kokosvet inplaats van crisco

Goed morgen allemaal.

Ik hoop dat ik goed sta.

Mijn vraag aan jullie.

Kan ik kokosvet gebruiken inplaats van crisco.
Ik heb namelijk geen tijd meer om een nieuw te bestellen.
En een toko zit in Salzburg dus dat gaat me op korte termijn ook niet lukken.

Alvast dank jullie wel.

Gr Mirella.

2

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Waarvoor wil je het gebruiken?

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Cocos is altijd beter dan crisco.
Crisco is in Amerika erg omstreden het is misschien wel de slechtste margarine die gemaakt wordt.

Als je zondigt zondig dan lekker

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Kokosvet smelt al bij kamertemperatuur, dus houdt daar rekening mee wanneer je botercreme of frosting wil maken. Het is dus zeker niet stabieler dan crisco (wat pas bij hogere temperaturen smelt) maar zal wel een lekkere kokossmaak geven.  :) Succes  :thumb:

Groetjes Kirsten

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Hoi,

Sorry ik wil het gebruiken om de marsepein door de kneden.
Lukt het dan ook met met kokosvet?

6

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Is je marsepein te droog dan? Je kunt dan beter water dan crisco, of ander vet, gebruiken. De marsepein wordt hier alleen maar vetter van. Ik gebruikte in het begin ook crisco, maar nu alleen maar water. En dan heel weinig. Gewoon je handen natmaken en dan afschudden  ;)

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Nog nooit geprobeerd met water Esther.
Deed het altijd met crisco tegen het plakken.
Ik ga het wel proberen.
Dank jullie wel.

Gr

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Nog nooit geprobeerd met water Esther.
Deed het altijd met crisco tegen het plakken.
Ik ga het wel proberen.
Dank jullie wel.

Gr

9

Re: Kokosvet inplaats van crisco

Ik gebruik soms ook nog wel crisco, maar meer voor op mijn tafelzeil en/of uitgeprint papier (voor puzzelplaatje). Op een tafelzeil (doorzichtige) plakt de lap niet  ;)