Onderwerp: gele room Graag spoed
Ik weet dat niet alle soorten instant banketbakkersroom geschikt zijn om mee te bakken.
Ik heb bij de AH een pakje Heel Holland Bakt Basis voor gele room bakvast gekocht.
Bakvast dus die is zeker geschikt om mee te bakken.
Nu is mijn vraag: moet je hem perse mee bakken?
Kan je hem zowel koud als warm bereiden?
Info van de AH webshop:
Een instantpoeder voor gele room voor de bereiding van diverse banketproducten. Basis voor gele room is geschikt voor vele toepassingen, zoals tompouces, taarten, soezen, korstgebak, roombroodjes en vlaaien.
Voor o.a. puddingbroodjes en taartvulling
Info op de verpakking:
Voor o.a. koffiebroodjes en meebakken in cake.
Heerlijke gele room van banketbakkerskwaliteit.
Geschikt voor vullingen, bakvast. De ideale basis voor vlaaien, koffiebroodjes of vulling in cakejes.
Per 100 gram mix voor gele room bakvast 300 ml water toevoegen.
Voeg de mix en het water samen.
Klop in ca. 5 minuten tot een gladde room