Onderwerp: Open pioenroos en cake lace
V]oor het eerst gewerkt met cake lace! Leuk spul zeg :-)
Al eerder heb ik van gumpaste pioenrozen gemaakt, deze keer een open bloem
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Open pioenroos en cake lace
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
V]oor het eerst gewerkt met cake lace! Leuk spul zeg :-)
Al eerder heb ik van gumpaste pioenrozen gemaakt, deze keer een open bloem
Wow, wat een prachtige bloem!!!
Mooi hoor! Ik heb me aan beiden nog nooit gewaagd, maar misschien wordt het eens tijd...
Heel mooi allemaal, vind de kleur van de bloem ook zo mooi
Wauw, wat mooi allemaal en je open bloem vind ik echt prachtig
wat is cake lace precies? Ziet er wel hartstikke mooi uit!
wat is cake lace precies? Ziet er wel hartstikke mooi uit!
Cake lace is eetbaar kant, je maakt het met een silicone mat waarin een kant patroon zit. In dit reliëf smeer je een speciale pasta om het kant van te maken. Vervolgens kun je dit of in de oven (lage temperatuur) of aan de lucht laten drogen. Het kan is daarna te verwerken op een taart of cupcake. Het is flexibel en je kunt dat wat je niet direct wilt gebruiken ook nog eens bewaren.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Open pioenroos en cake lace
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.