Onderwerp: rafaellovulling
Wie heeft wel eens een rafaellovulling met botercreme gemaakt? En wat zijn de verhoudingen dan precies?
Ik heb wel een recept met slagroom maar wil liever een vulling die buiten koeling goed houdbaar is ook.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » rafaellovulling
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wie heeft wel eens een rafaellovulling met botercreme gemaakt? En wat zijn de verhoudingen dan precies?
Ik heb wel een recept met slagroom maar wil liever een vulling die buiten koeling goed houdbaar is ook.
Je bedoelt dat dingetje dat lijkt op een ferrero rocher? In dat geval: gewoon stukjes hakken en door bc mengen?
Ik zou dezelfde verhouding aanhouden als bij slagroom.
Dank jullie wel voor de reacties.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » rafaellovulling
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.