1

Onderwerp: Schiften door koekkruimels?

Hoi medepatiënten,

ik heb vandaag een vulling gemaakt met bastognekruimels en een met oreokruimels. De botercrème was voordat ik de kruimels toevoegde niet geschift. Hoe kan ik dit de volgende keer voorkomen?
Nog wat 'gegevens':
- het was Merengue botercrème
- de botercrème was koelkastkoud
- de kruimels waren op kamertemperatuur
- al het 'equipment' was schoon en droog

Wat doe ik fout?

Groetjes en alvast bedankt voor het antwoord!
Marieke

Perhaps when we find ourselves wanting everything,
It is because we are dangerously near to wanting nothing - Sylvia Plath

2

Re: Schiften door koekkruimels?

Equipment?!.... Waarom niet gewoon gereedschap?  ;)
Schiften krijg je door koude en kamertemperatuur/warme producten te mengen. Dus alles op kamertemperatuur mengen  ;) . Maar koelkastkoude bc kun je toch niet goede mixen?  :think:

3

Re: Schiften door koekkruimels?

Dat dacht ik ook al, was de bc niet gewoon te koud waardoor deze met mixen wat "korrelig" werd?
Ik maak deze vulling bijna wekelijks momenteel en nooit problemen

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

4

Re: Schiften door koekkruimels?

Niet meer doen dus... Kwam ook omdat het een beetje snel moest. Voortaan maar gewoon geduld hebben... :-)

Perhaps when we find ourselves wanting everything,
It is because we are dangerously near to wanting nothing - Sylvia Plath