Onderwerp: Almond Joy Freezer Pie
Gevonden op pinterest.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Almond Joy Freezer Pie
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Gevonden op pinterest.
Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit
Wat is het precies ?
Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit
Wat is het precies ?
Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet
Man en kinderen vonden het wel lekker
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzien
Almond Joy Freezer Pie
75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanille
In een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.
Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extract
Combineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.
Voor de topping:
1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!
Baklataart schreef:Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit
Wat is het precies ?
Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet
Man en kinderen vonden het wel lekker
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzienAlmond Joy Freezer Pie
75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanilleIn een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.
Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extractCombineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.
Voor de topping:
1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!
Dank je wel voor alle moeite ,het klinkt super lekker
en ik blijf het echt zo knap van je vinden dat je zoveel lekkere dingen maakt en maar niet eet
dollelollypop schreef:Baklataart schreef:Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit
Wat is het precies ?
Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet
Man en kinderen vonden het wel lekker
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzienAlmond Joy Freezer Pie
75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanilleIn een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.
Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extractCombineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.
Voor de topping:
1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!Dank je wel voor alle moeite ,het klinkt super lekker
en ik blijf het echt zo knap van je vinden dat je zoveel lekkere dingen maakt en maar niet eet
Dankjewel, een kleine moeite en met deze had ik geen probleem hoor want ik lust geen banaan haha.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Almond Joy Freezer Pie
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.