1

Onderwerp: Almond Joy Freezer Pie

Gevonden op pinterest.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-8GMF8RNC-D.jpg

http://www.mijnalbum.nl/Foto-FY3QXJEB-D.jpg

2

Re: Almond Joy Freezer Pie

Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit :9  :9

Wat is het precies ?

Re: Almond Joy Freezer Pie

Baklataart schreef:

Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit :9  :9

Wat is het precies ?


Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet :)
Man en kinderen vonden het wel lekker :)
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzien :)

Almond Joy Freezer Pie

75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanille

In een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.

Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extract

Combineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.

Voor de topping:

1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!

4

Re: Almond Joy Freezer Pie

dollelollypop schreef:
Baklataart schreef:

Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit :9  :9

Wat is het precies ?


Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet :)
Man en kinderen vonden het wel lekker :)
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzien :)

Almond Joy Freezer Pie

75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanille

In een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.

Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extract

Combineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.

Voor de topping:

1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!


Dank je wel voor alle moeite ,het klinkt super lekker :thumb:

en ik blijf het echt zo knap van je vinden dat je zoveel lekkere dingen maakt en maar niet eet :y  :y

Re: Almond Joy Freezer Pie

Baklataart schreef:
dollelollypop schreef:
Baklataart schreef:

Oh, ook dit zit er weer heerlijk uit :9  :9

Wat is het precies ?


Ja dat weet ik ook niet maar denk een soort dessert want als je het uit de vriezer laat dan stort het op een bepaald moment in.
Maar dit is iets wat ik zeker niet lekker vind want er zit banaan in en dat lust ik echt niet :)
Man en kinderen vonden het wel lekker :)
Ik had het recept van pinterest en vond het er lekker uitzien :)

Almond Joy Freezer Pie

75 gram amandelmeel
75 gram ongezoete geraspte kokos, licht geroosterd
1/4 tl. Keltisch zeezout
25 ml. kop kokosolie, gesmolten op laag vuur
1 eetlepel. kokospalm suiker (optioneel voor een iets zoetere korst)
2 theel. biologische vanille

In een grote kom combineer amandelmeel, geroosterde kokos en zout. Klop kokosolie, palmsuiker (als het gebruiken) en vanille. Voeg de natte ingrediënten aan de droge ingrediënten en grondig te combineren. Druk het mengsel in de gewenste dessert (9 "taart plaat, mini cheesecake pannen, springvorm of vierkant 9 × 9 gerecht). Bak op 180 graden 10-12 minuten of tot ze goudbruin zijn. Volledig afkoelen op een rooster.

Voor de vulling:
5 kleine rijpe bananen, geschild en gebroken in kleine stukjes (ongeveer 425 gram gepelde)
250 ml. biologische kokosmelk in blik
25 gram ongezoete cacaopoeder (of uw favoriete ongezoete cacaopoeder)
1 theelepel vanille-extract
1/2 theelepel amandel extract

Combineer alle ingrediënten in de blender of keukenmachine en mix tot zeer vlot, ongeveer 3 minuten op hoge snelheid. Controleer om er zeker al de banaan wordt gepureerd vóór het vullen van de korst. Giet het vullen in uw afgekoelde korst en strooi toppings (zie hieronder) over de bovenkant van de vulling. Wikkel strak met plasticfolie en vries gedurende minstens 4 uur, of 's nachts.

Voor de topping:

1/2 kopje geschaafde amandelen, licht geroosterd
1/4 kopje ongezoete kokosnoot vlokken
300 tot 600 gram fijngehakte of geschaafde pure chocolade (ik gebruik 70% of hoger)
Stel het dessert bij kamertemperatuur ongeveer 20 minuten voor het serveren, snijd met een scherp mes, ENJOY!


Dank je wel voor alle moeite ,het klinkt super lekker :thumb:

en ik blijf het echt zo knap van je vinden dat je zoveel lekkere dingen maakt en maar niet eet :y  :y



Dankjewel, een kleine moeite en met deze had ik geen probleem hoor want ik lust geen banaan haha.