1

Onderwerp: koekkruimels

Ik lees her en der over bastognekoeken/oreo's die verkruimeld worden door de vulling.

Maar gaat dat door de slagroom OF
eerst de slagroom dan eroverstrooien OF
juist andersom, eerst de kruimels en dan de room?

Verkruimelen jullie die dan met de hand of in de foodprocessor?

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

2

Re: koekkruimels

volgens mij is het ook wel lekker als jet het met botercreme doet, dan wordt het minder 'soppig' naar mijn idee..dan gewoon in stukjes hakken en er doorheen mengen...

Groetjes, Anne

3

Re: koekkruimels

Ik vind dat de koekjes erg snel soppig worden door de slagroom. Heb bokkenpootjes door de slagroom geroerd. Geen sucses vond ik. Zeker de volgende dag niet.

Bastognekoekkruim op een laagje botercreme doet het hier beter. Alleen valt dan je stuk taart uiteen op je bordje omdat de kruimels geen houvast hebben... Lastig vraagstuk ;)

4

Re: koekkruimels

Ik meng de koekkruimels door de botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

5

Re: koekkruimels

[quote=Jos

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag