1

Onderwerp: Kerstkoekies

Mijn eerste keer koekjes gebakken en gedecoreerd, super leuk om te doen.
Foto's zijn helaas niet mooi omdat ik deze met mijn telefoon heb moeten nemen.
Fijne kerst allemaal!!!

http://www.mijnalbum.nl/Foto-KVKD83AI-1.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-V3NCHROL.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-BIG8VCXD.jpg
http://www.mijnalbum.nl/Foto-U6YUK6F7.jpg

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

2

Re: Kerstkoekies

Leuk zijn ze geworden! Heerlijk om te doen he?

Tieneke

3

Re: Kerstkoekies

Wat leuk met die sterretjes bovenin!

4

Re: Kerstkoekies

Zien er goed uit

5

Re: Kerstkoekies

Mooi! Wat een werk ook!

Less is more :)

6

Re: Kerstkoekies

Super leuk en heel mooi gedaan, fijne kerst :thumb:

Re: Kerstkoekies

Ow wat zijn ze leuk!

8

Re: Kerstkoekies

=D  dankjewel allemaal!!
Ze waren door de fondant denk ik wel zacht geworden.
Nou weet ik dat je n koekje met royal icing even in de oven kunt doen, maar wat kun je eraan doen als er fondant op zit? Ik heb de koekjes in n trommel met rijst gedaan voor het vocht...
Maar ze waren toch lekker ondanks dat ze niet krokant waren! :Y

Bakrecepten om je vingers bij af te likken? Zoek mij op Pinterest ( valerievdmeer ) en kijk bij mijn Cakelicious recepten! Because we love cake

9

Re: Kerstkoekies

Leuk geworden!
Misschien gewoon een keertje uitproberen met de oven en fondant? Ik heb wel eens rozen gemaakt en die in de oven gehad omdat ze niet wilde uitharden... Ging prima!!

Laat de moed niet zakken!
Met een appel en een ei kun je al bijna een taart bakken!!

10

Re: Kerstkoekies

Wat leuk gemaakt!
Ik doe de koekjes met fondant na het versieren ook in de oven. 3 kwartier op 50 graden, af en toe oven opendoen. En ik gebruik satin ice fondant. Fondant en koekje worden lekker hard. Bewaren in tupperdoosje met handje rijst. Dat werkt voor mij ten minste

Re: Kerstkoekies

Beste Renata2, kun je dat ook doen met marsepein? 45 minuten op 50 graden? Ben benieuwd

Re: Kerstkoekies

Beste Renata2, kun je dat ook doen met marsepein? 45 minuten op 50 graden? Ben benieuwd

Re: Kerstkoekies

Beste Renata2, kun je dat ook doen met marsepein? 45 minuten op 50 graden? Ben benieuwd

14

Re: Kerstkoekies

Wat zijn ze leuk,  ik heb het ook gehad dat de koekjes zacht werden,  mij werd verteld toen dat je de koekjes twee dagen van te voren moet bakken.

Groetjes Vonn

Help mijn vrouw heeft een hobby

15

Re: Kerstkoekies

muffinandmore schreef:

Beste Renata2, kun je dat ook doen met marsepein? 45 minuten op 50 graden? Ben benieuwd

dat zou ik niet doen want marsepein blijft zacht.