Onderwerp: Help!! Cool whip..
Hoi allemaal!
Ik heb hulp nodig bij een recept dat ik voor de kerstdagen wil gaan maken. Het gaat om deze caramel appel cheesecake (http://www.lifeloveandsugar.com/2014/09 … heesecake/).
Ze gebruiken hier voor de cheesecake "cool whip", maar dat is in Nederland niet te verkrijgen. Ik vroeg me af of iemand hier weet waarvoor ik dit kan vervangen. Het is een cheesecake die moet opstijven, dus die niet in de oven gaat. Volgens mij is het dan onvoldoende om de cool whip te vervangen door opgeklopte slagroom toch? Ik kan me niet voorstellen dat een mengsel van roomkaas, opgeklopte slagroom, suiker en caramelsaus gaat opstijven in de koelkast. Zou ik dan iets van gelatine moeten toevoegen?
Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen!! Het lijkt me namelijk een onwijs lekkere taart en ik zou hem heel graag willen maken voor de kerst zonder dat hij inzakt haha..
Groeten Illja.