1

Onderwerp: Marsepein in plaats van amandelspijs

Hallo allemaal,

Zoals de titel luid, vroeg ik mij af of je marsepein kan gebruiken als vulling van een krentenbrood?
Bij gebrek aan een keukenmachine kan ik het dus niet zelf maken.
En welke marsepein kan ik dan het beste gebruiken als het wel kan?

Alvast dank jullie wel.

Gr Mirella

2

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

ik heb het Rudolph wel eens zien doen maar geloof niet echt als vervanging, dus durf het niet te zeggen :think:

3

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

Gisteren wist ik het antwoord niet, maar ik stuitte toevallig vandaag op dit artikel:
[link]http://simoneskitchen.nl/kerstdessert-t … anberries/[/link]

Ik zou het proberen, denk dat het echt wel lekker is

4

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

Ik denk dat, als je het als vervanging wilt, het wel tegenvalt, eerlijk gezegd.

5

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

Kan prima, het beste dan wel met 1:2 marsepein.  Ik doe het regelmatig in vruchtenbroden als het op moet.

Eten met liefde bereid en dat proef je! www.lapatissiere.nl

6

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

Move to ~> bakken en vullen

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

7

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

marsepein en krentenbrood is erg lekker samen hoor!

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

Dank jullie voor de reacties en de link.
Ik ga het gewoon proberen.

Gr

Re: Marsepein in plaats van amandelspijs

En sorry dat ik verkeerd stond.  :O  :)