1

Onderwerp: taartbodems van kruimeldeeg

Hallo,

weet iemand of je blindgebakken kruimeldeeg kan bewaren?

Ik wil van een rol kant-en klaar kruimeldeeg taartbodempjes maken (blindbakken).
Het liefst zou ik ze een andere dag vullen.
Als je ze kunt bewaren, hoe lang dan?
En waarin kan je ze het beste bewaren (kartonnen doos/luchtdicht doosje/plastic zak e.d)
En waar (koelkast/op aanrecht e.d.)
Kan je de taartbodems ook invriezen?

2

Re: taartbodems van kruimeldeeg

Geen idee, en of je een week later nog wat zou hebben aan het antwoord weet ik niet, maar je staat nu iig weer in de actieve topic lijst ;)

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: taartbodems van kruimeldeeg

Ja hoor, ik zou het nog graag willen weten dus bedankt.
Alleen kant-en-klaar kruimeldeeg van de Aldi uit België zal ik daarvoor niet meer gebruiken (vond ik echt niet lekker).