1

Onderwerp: taartbeslag voor chocotaart, hoe?

Ik heb me voorgenomen zondag een chocotaartje te gaan uitproberen.

Kan je nou door het biscuitdeeg gewoon gesmolten choco doen of cacaopoeder (en hoeveel dan)?

Wil het nl wel luchtig houden en niet echt een zware cake hebben? Of kan het niet anders met chococake?

Tips van de ervaren baksters??

Ik geef je een taartje mijn taartje
Ik geef je een taart elke dag

2

Re: taartbeslag voor chocotaart, hoe?

ja hoor, gewoon cacao toevoegen. ik doe het altijd op gevoel vrees ik.
En wil je hem niet te droog, dan vervang je je water door een extra eidooier. :D

3

Re: taartbeslag voor chocotaart, hoe?

...was het niet 1/3 bloem vervangen door cacao? :think:

4

Re: taartbeslag voor chocotaart, hoe?

kan allebei
ik doe het net als wendy op gevoel..., maar ik doe inderdaad ook wel altijd ietsje minder bloem ;)
aan mij heb je niet veel :P

5

Re: taartbeslag voor chocotaart, hoe?

Als je mix gebruikt: in de webshop (bij de artikelbeschrijving) staat hoe je dat het makkelijkst kan doen qua verhouding.

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag