1

Onderwerp: chocolade tempreren.

hallo mensen ik zou zo graag willen dat ik gesmolten chocolade weer krokant kan brengen dus met een knak als je m eet.
maar ik heb al kilo's  chocolade geprobeerd maar het lukt me maar niet. de schocolade  blijft dan zo zacht.
het word wel wat harder maar nooit met een knak. aangezien ik chocolade transfers wil gebruiken kan ik dat dus wel vergeten.
wie o wie heeft het geheime recept zodat het mij wel zal lukken.
gr

Re: chocolade tempreren.

Chocolade tempereren staat al lang op mijn lijst om te doen, nog niet eerder gedaan. Dus ik lees meteen eventjes mee voor tips! :)

3

Re: chocolade tempreren.

Ik heb laatst ergens gelezen dat een eetlepel cocosolie erdoor voor het juiste resultaat zorgt, ik heb het zelf nog niet geprobeerd.

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

4 Laatst bewerkt door valeska 500 (21-10-2014 12:38)

Re: chocolade tempreren.

:)

5 Laatst bewerkt door valeska 500 (21-10-2014 12:39)

Re: chocolade tempreren.

:)

6

Re: chocolade tempreren.

ik heb gegoocheld maar kan t nergens vinden

7 Laatst bewerkt door sugar100 (21-10-2014 12:44)

Re: chocolade tempreren.

Volgens mij staat het ook bij 24kitchen!

Ik heb hem gevonden. Alleen even www. ervoor zetten

24kitchen.nl/news/info-fun/basistechnieken/chocolade-tableren

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.