1

Onderwerp: Taart afsmeren

Ik wil een regenboogtaart wit afsmeren, dus geen marsepein of rolfondant gebruiken.
wat kan ik het beste gebruiken om de taart mooi wit en strak af te smeren?

Re: Taart afsmeren

Witte chocoladeganache of buttercream icing

Groetjes Kirsten

3

Re: Taart afsmeren

Botercreme vind ik zelf niet echt lekker dus zou er een smaakje aan geven

Re: Taart afsmeren

het lekkerste is ganache, maar die is niet helemaal wit natuurlijk.

Re: Taart afsmeren

wat dacht je van cream cheese?
die gebruik ik meestal icm met kersenvulling

die is wel redelijk wit
recept is wel te vinden hier op de site

of witte chocolade botercreme ook heerlijk recept staat hier ook ergens

succes

gr

6

Re: Taart afsmeren

icing

bakken met Chez-Ami
www.facebook.com/chezami.nl binnenkort online op www.chezami.nl

7

Re: Taart afsmeren

merengueschuim