Onderwerp: Taart afsmeren
Ik wil een regenboogtaart wit afsmeren, dus geen marsepein of rolfondant gebruiken.
wat kan ik het beste gebruiken om de taart mooi wit en strak af te smeren?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Taart afsmeren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik wil een regenboogtaart wit afsmeren, dus geen marsepein of rolfondant gebruiken.
wat kan ik het beste gebruiken om de taart mooi wit en strak af te smeren?
Witte chocoladeganache of buttercream icing
Botercreme vind ik zelf niet echt lekker dus zou er een smaakje aan geven
het lekkerste is ganache, maar die is niet helemaal wit natuurlijk.
wat dacht je van cream cheese?
die gebruik ik meestal icm met kersenvulling
die is wel redelijk wit
recept is wel te vinden hier op de site
of witte chocolade botercreme ook heerlijk recept staat hier ook ergens
succes
gr
icing
merengueschuim
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Taart afsmeren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.