1 Laatst bewerkt door samira22 (01-09-2014 15:22)

Onderwerp: Taart tremperen

Hallo allemaal,

Nou heb ik gister gehoord dat gelezen van een lid een aanrader is.

Ik wil een aardbei taart maken met verse aardbeien en slagroom maken.

eerste laag slagroom en aarbei tweede laag alleen slagroom. Welke siroop raden jullie aan?

En vraag 2 is er verschil in smaak als ik aarbeien jam gebruik ipv verse aardbeien?

Re: Taart tremperen

Hoi,

Als trempeersiroop zou ik iets van chocolade gebruiken of caramel, heel erg lekker.
En ja er is verschil met echte aardbeien of aardbeienjam. Jam is veel zoeter, want daar zitten smaakstoffen in.

3

Re: Taart tremperen

saskiahuisman schreef:

Hoi,

Als trempeersiroop zou ik iets van chocolade gebruiken of caramel, heel erg lekker.
En ja er is verschil met echte aardbeien of aardbeienjam. Jam is veel zoeter, want daar zitten smaakstoffen in.


hoe maak ik een saus van chocolade? ik zat te denken aan een paar aardbeitjes met water te koken en dat te gebruiken