1

Onderwerp: Glanzende marsepein

Hai allemaal, even een vraagje. Als ik jullie geboetseerde figuurtjes van marsepein zie, glanzen ze vaak zo mooi? Is dat met crisco (shortening) gedaan?

Thanks!

2

Re: Glanzende marsepein

Crisco gebruik je zodat je handen niet zo aan het marsepein blijft plakken en beter kunt werken,bij mij droogt het geleidelijk aan wel weer op,zoveel gebruik ik er ook niet van.

groetjes,Natasja.
Mijn taarten op www.pvyc8jcd.mijnalbum.nl

3

Re: Glanzende marsepein

Als je je marsepein wilt laten glimmen, kun je er inderdaad wat crisco/trex op smeren.

Eigen taart is goud waard! ;)
Klik HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en HIER voor links van medebaksters!

4

Re: Glanzende marsepein

Thanks ladies! Als het goed is, ie er een bestelling van de hebshop onderweg, MET Crisco ;-)