Re: [HOWTO] ganache gieten
Even opzoeken is nogal lastig om uit te leggen
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
Even opzoeken is nogal lastig om uit te leggen
Even opzoeken is nogal lastig om uit te leggen
Heb t gevonden. Thanks!
Dit ga ik vanmiddag ook eens proberen en hoop dmv deze howto dat het me in 1x gaat lukken!Thanks!
bedankt! ik ga dit zeker proberen
Hier was ik naar op zoek!!
Wens van een collega
Ziet er prachtig en heerlijk uit!!
Kan ik ook een laag ganache doen en daaroverheen iets van fondant? of wordt dat te veel/zoet..
K wist eerst al niet wat ganache en zo was, maar dat is nu duideljk,Om welke reden begin je de 2e en 3e keer aan de randen te gieten, en daarna pas het midden? Verder is de how-to erg duidelijk.
Nog een klein vraagje van een iets andere orde: wanneer kies je voor chocolade als bekleding en wanneer voor fondant of marsepein?
Vandaag voor het eerst ganache gemaakt, en gebruikt voor overgieten van mijn 2 mini taartjes.
Bij de 2ex gieten was mijn ganache eigenlijk al te dik.
Nu weet ik voor de volgende keer dat ik de ganache niet volledig moet laten afkoelen, maar kan ik het tussendoor wel steeds weer een beetje verwarmen?
ze zijn niet volledig strak geworden, had (zag ik later) nie volledig strak afgesmeerd...
nu maar hopen dat ze lekker zijn
Ok, hoe lang laat je dat best "drogen" vooraleer je gaat bekleden met marsepein?
Kan je het nu wel nog bekleden met fondant als je het hebt overgoten met witte ganache?En kan de taart dan ook ingevroren worden?Ik moet een bruidstaart maken en ze wil graag alles witte choco.Ps bedankt voor de how-to
Kan je het nu wel nog bekleden met fondant als je het hebt overgoten met witte ganache?En kan de taart dan ook ingevroren worden?Ik moet een bruidstaart maken en ze wil graag alles witte choco.Ps bedankt voor de how-to
Als je toch nog wilt bekleden kun je net zo goed gewoon afsmeren met de witte ganache. Dat is echt supermakkelijk...
BBtje schreef:Kan je het nu wel nog bekleden met fondant als je het hebt overgoten met witte ganache?En kan de taart dan ook ingevroren worden?Ik moet een bruidstaart maken en ze wil graag alles witte choco.Ps bedankt voor de how-to
Als je toch nog wilt bekleden kun je net zo goed gewoon afsmeren met de witte ganache. Dat is echt supermakkelijk...
Helaas vind daar geen beschrijving van, weet iemand waar ik die kan vinden?
noti.
SweetTooth schreef:BBtje schreef:Kan je het nu wel nog bekleden met fondant als je het hebt overgoten met witte ganache?En kan de taart dan ook ingevroren worden?Ik moet een bruidstaart maken en ze wil graag alles witte choco.Ps bedankt voor de how-to
Als je toch nog wilt bekleden kun je net zo goed gewoon afsmeren met de witte ganache. Dat is echt supermakkelijk...
Helaas vind daar geen beschrijving van, weet iemand waar ik die kan vinden?
youtube, even zoeken op inspired by michelle, ganache. zijn 3 filmpjes die bij elkaar horen...
Thanks, ik heb m opgeslagen.
Na de vakantie maar eens proberen.
Nog een kleine vraag.
maak je er gewoon dingen van Fondant op met eetbarelijm?
kan je het ook zonder de zijkanten af te smeren met botercreme? Anders moet ik speciaal botercreme maken om mee af te smeren!
Deze vraag is al eens gesteld maar er is nog geen antwoord opgegeven dus weet iemand hier antwoord op??
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Sjablonen, Patronen & Howto's » [HOWTO] ganache gieten
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.