1

Onderwerp: kokos vulling

Hallo,

Ik zou jullie graag om hulp willen vragen
Ik heb een kokos vulling gemaakt van mascarpone  met kokos melk in de kokos melk heb ik gelatine opgelost om het dikker te krijgen.
Het probleem is nu alleen dat het dus dun blijft en ik er echt de taart niet mee kan vullen

Heeft er iemand een tip voor mij om de vulling toch dikker te maken
Ik heb als kokos schaafsel toegevoegd

Alvast heel erg bedankt voort het mee denken

Groetjes kim

2

Re: kokos vulling

Ik denk dat je te veel kokosmelk hebt toegevoegd.
Ik zou  meer kokos bij doen.
Succes

3

Re: kokos vulling

Hoeveel gelatine heb je bij hoeveel kokosmelk gedaan en hoe?

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

4 Laatst bewerkt door ILDIKONL (21-07-2014 21:18)

Re: kokos vulling

Mag, zonder mascarpone?
Pudding /1zakje/maken met kokosmelk/400ml/deze is iets te minder als normaal". Botercrem maken met suiker.
Probeer alle 2 mengsel op het zelfde temperatuur komen en dan met een mixer samenmengen+ kokosrasp.
Ik denk : omdat kokosmelk best veterig, je gelatine werkte niet effektief of meer had je nodig./?/
groetjes!