1

Onderwerp: Invriezen Cream Cheese Glazuur?

Ik moet het weekend een Red Velvet taart met cream cheese glazuur maken en later in de week
Red Velvet cup cake's nu wil ik in een keer de cream cheese glazuur maken
maar kan ik die dan invriezen en dan net als botercreme weer goed opkloppen?

Alvast bedankt voor je reactie!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

2

Re: Invriezen Cream Cheese Glazuur?

Is er echt niemand die dit weet?

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.

3 Laatst bewerkt door cakebym (25-06-2014 20:14)

Re: Invriezen Cream Cheese Glazuur?

Ik zou het niet doen. Ben bang dat de cream cheese z'n structuur verliest.

Edit: in de sticky van in te vriezen vullingen staat dat het kan, als je 'm daarna opklopt.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

4

Re: Invriezen Cream Cheese Glazuur?

Gaat prima! Ik denk dat het antwoord te laat komt...
Gewoon laten ontdooien en weer even opkloppen inderdaad...

5

Re: Invriezen Cream Cheese Glazuur?

Bedankt voor jullie reactie. Heb het maar twee keer gemaakt!

Haast is enkel goed als je vliegen vangt.