1

Onderwerp: Is vers fruit uit de diepvries te gebruiken als vulling?

Ik zag bij AH (hebben ze ongetwijfeld ook bij andere winkels) van die doosjes in de diepvries met ingevroren vers fruit, bijv. kersen, frambozen. Nu vroeg ik mij af of dit ook te gebruiken is als vulling in een taart. Wat denken jullie / zijn misschien wel jullie ervaringen hier mee?
Alvast bedankt voor jullie reacties!

2

Re: Is vers fruit uit de diepvries te gebruiken als vulling?

Vers fruit uit de diepvries bestaat niet. Dat is niet vers. ;) Wel erg lekker en inderdaad prima te gebruiken als vulling. Vaak wel even uit laten lekken of in ieder geval een laagje crème tussen het fruit en je biscuit.

"Whatever you do, do it with chocolate"
https://regenbooghuisje.com

3

Re: Is vers fruit uit de diepvries te gebruiken als vulling?

Je hebt gelijk hoor, is niet vers, haha  :y
Maar leek mij wel handig om thuis op voorraad te hebben wanneer ik ineens een keer bedenk wanneer ik iets met fruit wil maken en geen tijd heb om naar de winkel te gaan. Ik zat zelf idd te twijfelen of het niet te nat / papperig zou worden, maar goed laten uitlekken dus. En de laag creme ertussen is idd ook een goede tip! :thumb: