1

Onderwerp: Kan ik koekjes in vulling gebruiken?

Hallo allemaal,

Ik ben hier net nieuw en vroeg mij af of ik ook koekjes in mijn vulling kan gebruiken, bijvoorbeeld speculoos of biscuit, zonder dat het echt slof word.

En hoe kan ik een andere lekkere crispy/crunchy vulling maken voor in mijn bon bons of tussen de taart?

Alvast bedankt voor het meedenken!

2

Re: Kan ik koekjes in vulling gebruiken?

Welkom op  het forum :)
KLein & Fijn is bedoeld voor het showen van je creaties; vragen over vullen kan in de rubriek "Bakken & Vullen"

[MOVE] --> B&V

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3 Laatst bewerkt door Tante Tien (21-05-2014 10:35)

Re: Kan ik koekjes in vulling gebruiken?

Ik zag je berichtje gisteren ook al, maar ik vrees dat alles zacht wordt bij de vulling in de taart. Ik heb weleens gelezen dat dames een laagje gesmolten chocolade tussen de taart doen. Dat wordt weer hard en dus knapperig. Zelf vind ik in stukjes gehakte karamel (van die zachte van Lonka) heel lekker als bite, maar echt knapperig is het niet. Stukjes chocolade wellicht of pistachenootjes? Pfff… lastig hoor.

Tieneke