1

Onderwerp: Help, geen botercréme

Hoi Allemaal,

Hopelijk kunnen jullie mij helpen,

Ik zoek alternatieve vullingen en Om mee af te smeren, behalve botercreme.

Ganache weet ik al :) Maar dat wil ik nu niet liever niet maken omdat het anders wel heel chocolade achtig wordt. Ik heb namelijk al Chocobiscuit met chocomouse/frambozenjam als vulling.
wie helpt me uit de brand.
alvast bedankt

2

Re: Help, geen botercréme

Het eerste wat in mij opkomt is toch je taart een beetje veranderen.
Wel afsmeren met ganache en dan geen chocobiscuit of geen chocomousse als vulling, maar bijv een vruchtenmousse of vlaaivulling.

Hopelijk hebben anderen ook lekkere ideeën!

Groetjes Gerien

3

Re: Help, geen botercréme

Afsmeren met witte ganache? Dat lijkt me dan wel weer een mooie aanvulling.
Smaakt toch heel anders en is erg lekker bij zowel chocobiscuit/mousse als frambozen.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

4

Re: Help, geen botercréme

Je kunt ook altijd nog afsmeren met abrikozenjam (even opkoken en dan zeven).

Tieneke

5

Re: Help, geen botercréme

afsmeren met bbr

6

Re: Help, geen botercréme

deesje22 schreef:

afsmeren met bbr

smelt daar je marsepein of fondant niet van?

Groetjes Gerien

7

Re: Help, geen botercréme

nee

8

Re: Help, geen botercréme

:think: .... bbr als in banketbakkersroom?? ik zou de gok niet wagen :nooo , dat smelt toch subiet!?

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

9

Re: Help, geen botercréme

heb het al een paar keer gedaan afgesmeerd met bbr en het smelt niet

10

Re: Help, geen botercréme

Ik durf niet eens met de bc van mix af te smeren  ;) . Zou bbr ook niet aan durven...