Onderwerp: tremperen

Hallo allemaal, misschien kan iemand mij advies geven.
Ik vind mijn biscuit altijd wat aan de droge kant, dus wil ik het gaan tremperen. Kan dat ook met gewone siroop, aangemaakt met water.
De taart wordt gevuld met slagroom en verse aardbeien, dus zat ik te denken aan een aardbeiensiroop, of is rozenwater toch beter?

Kijk ook eens op mijn fb pagina Mar-vellous cakes!

2

Re: tremperen

ik trempeer hem met gewone siroop. niet aanlengen met water, dan wordt het te nat, en krijg je een kleffe taart. Je kunt alle twee de smaken gebruiken. Ik doe zelf, omdat ik absoluut alcoholvrije siropen wil, ze zelf maken door BV. amarettolikeur met wat water en suiker in te koken. Dan krijg je wel de smaak maar niet de alcohol

3

Re: tremperen

tremperen doe ik altijd met suiker / water gekookt en drank er door.

gelijke delen suiker en water koken en daarna een marasquin erdoor.
ik maak altijd zo'n 200 gr aan als het is afgekoeld in een spuitfles doen en bewaren in de koeling.

je kan elke soort drank erdoor doen die je lekker vind .

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie