1

Onderwerp: Marasquin botercreme en.....?

Hallo allemaal,

Voor mijn eigen verjaardag wil ik de taart vullen met 2 lagen botercreme en een laag jam.
De koelkast op mijn werk heeft nl. niet voldoende ruimte om alles te herbergen. En om iedereen om 8.30 uur al te voorzien van taart...lijkt mij wat vroeg  :D  En botercreme kan wel iets langer buiten de koeling.

Nu heb ik nog marasquin likeur staan en wil dat door de botercreme mengen, maar welke jam zouden jullie hierbij gebruiken? Gewoon aardbei, of ananas...?

En zouden 2 lagen marasquin too much zijn en kan ik beter 1 laag doen en bijvoorbeeld een vanille botercreme laag erbij doen?

Alvast bedankt voor het meedenken!!

2

Re: Marasquin botercreme en.....?

Waarom gebruik je niet als extra vulling een banketbakkersroom. Kan ook prima buiten de koeling.

Groetjes Gonnie.

www.trendytaart.nl

Te mooi om op te eten.... te lekker om te laten staan.

3

Re: Marasquin botercreme en.....?

Bakmams schreef:

Waarom gebruik je niet als extra vulling een banketbakkersroom. Kan ook prima buiten de koeling.

:(  :nooo
banketbakkerroom kan echt niet buiten de koeling.

2 dunne laagjes creme met een heerlijk vers gemaakte jam is een prima vulling
ik zou denk ik de aardbei kiezen.

dat vinden de meeste mensen erg lekker

wil je meer van mijn creaties zien?  neem dan eens een kijkje op facebook:   https://www.facebook.com/dezoetesensatie

4

Re: Marasquin botercreme en.....?

Mmm, banketbakkersroom laat ik liever ook niet te lang buiten de koeling, dus die valt af.

Dan ga ik inderdaad voor de aardbeien jam. Ik dacht ook dat dit wel lekker zou zijn.

Bedankt!