1

Onderwerp: waarmee bekleden??

Ik ben een beginnende bakster en zo graag voor de Pasen deze taart willen maken.
Ik vroeg me af hoe deze bekleed is.. het lijkt wel ee  soort chocolade pasta!! Kan iemand mij tips geven? ? http://2.bp.blogspot.com/_17ttrYRiSbc/S9ed_h-a_LI/AAAAAAAAGa4/K-74uTQ7WLM/s1600/Easter-Cake-SRGB-Logo.jpg

2

Re: waarmee bekleden??

Dit ziet eruit als ganache die er vrij grof is opgesmeerd ;)

Re: waarmee bekleden??

Hoi,

Ik denk ook dat het ganache is.

4

Re: waarmee bekleden??

Ik denk ook ganache, maar kunt met chocolade botercreme denk ik wel hetzelfde doen

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

5

Re: waarmee bekleden??

Dit effect krijg je als gesmolten chocolade te koud wordt, dan vloeit het niet meer glad.

6 Laatst bewerkt door hilda55 (08-04-2014 11:37)

Re: waarmee bekleden??

sorry, ongeduldig en 2x is te veel :)