1

Onderwerp: giant cupcake

Ik heb de silicone vorm van de xenos al heel lang in mijn kast staan en wil 'm eens graag gebruiken

http://www.gourmetcupcakes.co.uk/wordpress/wp-content/uploads/2012/05/Country-Rose-Giant-Cupcake-copy.jpg

Nu vraag ik me alleen af waarmee ik de bovenkant het beste kan afsmeren. Botercreme lijkt me niet echt lekker omdat het zoveel is.

En hoe bekleed ik de onderkant het beste? gewoon met fondant of?

2

Re: giant cupcake

Afsmeren met ganache?en voor de onderkant zou ik inderdaad marsepein of fondant gebruiken.
Deze is overigens wel super gaaf gedaan!

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym

3

Re: giant cupcake

Ik heb deze eerder met dun laagje jam afgesmeerd en toen bekleed, en dat ging prima ondanks het vocht in de jam, andere optie is heel dun laagje piping gel

www.dezoeteverleiding.com Ik kan ook printen op ouwel en frosty! Kijk ook eens op mijn Facebookpagina www.facebook.com/dezoeteverleidingbreda

4

Re: giant cupcake

Ik heb er twee gemaakt
helemaal met bc 1:1 ingesmeerd de onderkant omgedraaid en zo bekleed met fondant en zo ook de bovenkant

http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=206735

http://i969.photobucket.com/albums/ae173/axhanneke/image-35.jpg

groetjes Hanneke