Onderwerp: geen marsepein, fondant of ganache
hoi,
graag zou ik willen weten wat je ipv marsepein, fondant of ganache kan gebruiken om een taart strak te bekleden/besmeren om hem daarna te decoreren?
wie heeft er tips.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » geen marsepein, fondant of ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoi,
graag zou ik willen weten wat je ipv marsepein, fondant of ganache kan gebruiken om een taart strak te bekleden/besmeren om hem daarna te decoreren?
wie heeft er tips.
botercreme
Ik heb deze gemaakt, afgesmeerd met mokka crème en nogatine.
http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=235500
Amerikaanse buttercream of zelfs de witte-chocolade-variant, zo lekker! http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=231766
Je kunt er ook mee spuiten voor de decoraties of er marsepein of fondant op plakken of zelfs gespoten decoraties van royal icing. En het smaakt heel anders. Ik maak het wel meestal in combinatie met cake of milk-and-butter-spongecake, maar het kan vast ook wel met biscuit. Als je hiermee verder wilt gaan, is een Wilton-cursus wel een goed idee. Daar leer je hoe je strak kunt afsmeren.
Tieneke
ganache
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » geen marsepein, fondant of ganache
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.