1 Laatst bewerkt door doggies (01-03-2014 15:53)

Onderwerp: geen marsepein, fondant of ganache

hoi,

graag zou ik willen weten wat je ipv marsepein, fondant of ganache kan gebruiken om een taart strak te bekleden/besmeren om hem daarna te decoreren?
wie heeft er tips.

:p  :p  :p

2

Re: geen marsepein, fondant of ganache

botercreme

website: One of a Cake! of www.facebook.com/OneOfaCake
ook voor prints op ouwel & frosty!

3 Laatst bewerkt door keukentje (01-03-2014 19:51)

Re: geen marsepein, fondant of ganache

Ik heb deze gemaakt, afgesmeerd met mokka crème en nogatine.

http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=235500

Christine.

4 Laatst bewerkt door Tante Tien (02-03-2014 06:07)

Re: geen marsepein, fondant of ganache

Amerikaanse buttercream of zelfs de witte-chocolade-variant, zo lekker! http://forum.deleukstetaarten.nl/viewto … ?id=231766

Je kunt er ook mee spuiten voor de decoraties of er marsepein of fondant op plakken of zelfs gespoten decoraties van royal icing. En het smaakt heel anders. Ik maak het wel meestal in combinatie met cake of milk-and-butter-spongecake, maar het kan vast ook wel met biscuit. Als je hiermee verder wilt gaan, is een Wilton-cursus wel een goed idee. Daar leer je hoe je strak kunt afsmeren.

Tieneke

5

Re: geen marsepein, fondant of ganache

ganache :)

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl